Magasiner

Serier til magasiner er en af mine favoritter at lave – her får jeg BÅDE lov til at fotografere noget i beauty, noget i mode og så blande det sammen til en fantastisk eksplosion af en serie.

Som fotograf er jeg stolt og ydmyg over at have mit arbejde på tryk i magasiner og bøger.
I 2014 fik jeg chancen for at komme i gang med at skyde serier til forskellige magasiner – trykte, som online…

Et af dem var Ugly Fat Magazine hvor jeg i dag er stolt af at kunne kalde mig cheffotograf. Magasinet er en fornøjelse at arbejde hos og vi brøster os af bæredygtighed, mode og god smag. Hos Ugly Fat Magazine er vi ikke bange for at vise det mærkelige avantgarde såvel som det pæne polerede. Som fotograf er det virkelig en fornøjelse for mig at arbejde med disse forskellige genrer, samtidig med det er en fotografisk udfordring som jeg elsker.

Jeg er så heldig at have fået lov til at være fotograf på 2 bogudgivelser i 2015, som begge blev en stor succes. Den ene er MAKEUP BOGEN som Christiane Schaumburg-Müller har udgivet. Denne er jeg virkelig stolt af at være fotografen bag. Vi har lavet rigtig flotte billeder som er helt tæt på og helt ned i detaljen, samt smukke billeder af den endelige makeup på Christianes smukke ydre

Bloggeren Mascha Vang og Fitnesseksperten Anne Bech hyrede mig til at lave en bog med træningsøvelser, hvor der også skulle skydes før og efterbilleder af Maschas vægttab. Bogen kom til at hedde “Kom i gang med Mascha Vang”. Det var en forunderlig rejse som jeg virkelig syntes var fantastisk.

Begge bøger er jeg meget stolt af at være en del af.